Kjeller'n Rock Festival 2007
 

 

Ambisiøst band

SKI: - Når vi går av scenen og folk klapper for å få mer, er målet vårt oppnådd, sier Matheusz Peszynski (17) i Askim-bandet Accept the Decline.


Foto Jenny Kleven
ROCKA GUTTER: Askim-bandet Accept the Decline ga alt på scenen under Kjeller'n Rock-arrangementet. 

Askim-bandet Accept the Decline, som består av vokalist Matheusz Peszynski (17), gitarist Åsmund Borgum (17), Audun Borgum (15) på bass og Andreas Engeseth (17) på trommer, var et av flere band fra Indre Østfold som spilte på Kjeller'n Rock på Ski lørdag.

- Jeg synes det var litt lite folk, men det er sikkert fordi vi spilte så tidlig. Det er i alle fall gøy å være med på arrangementer som dette, sier Åsmund.

Stor festival
Kjeller'n Rock går for å være Norges største festival for amatørband. Arrangementet så dagens lys i 1992, med 10 deltakende band og 85 til stede i salen som publikum.

Siden den gang har det skjedd mye, og på lørdag var Ski skole gjort om til fem scener der 90 band fikk vise hva de var gode for.

Mange mener dette er et viktig arrangement for bandkulturen på Østlandet, og ønsker at festivalen bare kan fortsette å utvikle seg.

Andreas Engeseth spiller egentlig gitar.

Siste gang som trommis
- Greia er at jeg har steppet inn som trommis fordi vi ikke har hatt noen andre som vil spille trommer. Men nå har vi fått tak i Kevin Koks, så da kan jeg spille gitar igjen. Det blir bra, sier Andreas.

- Vi har vel på en måte startet litt på nytt etter sommerferien. Ingen av låtene vi spilte i dag er eldre enn det i alle fall, fortsetter Åsmund.

Selv om gutta kunne tenke seg å være like store som Silver om et par år, må de gå nå.

- Det er bare å ha tro på det du gjør, så blir det bra, mener Matheusz.

- Men vi må gå nå, for Gusmania skal spille, avslutter de.

Av JENNY KLEVEN
under20@smaalenene.no
Publisert  07.12.2007 - 17:18 Oppdatert 07.12.2007 - 17:24